Team coaching

Stel je als organisatie zowel je medewerker als je klant centraal? Wil je als organisatie echt dat mensen zich goed voelen in hun job? Geloof je erin dat gelukkige medewerkers geëngageerde medewerkers zijn die werk doen waar ze goed in zijn, graag doen en die zich verbonden voelen met mekaar en met de organisatie?

Als coach en HR partner begeleid ik teams en HR directies om juiste stappen te nemen in deze transitie. Er zijn hierin namelijk geen platgelopen paden. Het is een kwestie van jezelf, je team en je afdeling te gaan heruitvinden mét respect voor de eigenheid van de organisatie. Ik ondersteun in woelige tijden om net die kwaliteiten in teams te ontwikkelen en die structuren te initiëren die nodig zijn om een succesvolle onderneming van de toekomst te zijn.

Teamcoaching geeft hernieuwde energie

Een teamcoaching zorgt voor een hernieuwde energie in de samenwerking en geeft helderheid en goesting om samen te werken aan een succesvol teamresultaat. Teams hebben opnieuw handvaten om op een constructieve manier met mekaar te communiceren over toekomstige uitdagingen in de samenwerking.

Begeleiden van teams in transitie rond verschillende thema’s:

  • Vertrouwen opbouwen zodat teams het aangaan om problemen uit te spreken.
  • Samen met teams de  teamdoelstellingen bepalen zodat er engagement ontstaat naar het behalen van resultaten.
  • Duidelijkheid creëren rond taken, rollen, autonomie en spelregels in de weg naar gedeeld leiderschap.
  • Dieperliggende patronen zichtbaar maken in teams zoals het vastlopen in slachtoffer-, aanklagers- of reddersgedrag.

Testimonials


Een coach die met een rustige, begripvolle en veilige aanpak er in slaagt ieder teamlid in zijn waarde te laten. Daarbij brengt ze wel ieders aandeel in kaart waardoor de verstandhouding in het team op een krachtige en duurzame manier verbetert.
Linda RobayeDirecteur coördinatie-scholengemeenschap Stedelijk Basisonderwijs Antwerpen
Nele slaagt er als teamcoach in een ideale voedingsbodem te creëren om te bouwen aan gezamenlijke inzichten en vertrouwen.Dankzij haar open en integere houding, respect voor ieders eigenheid, laat ze ieder welkom voelen zoals hij - zij is. Ze zet haar gevoel in om anderen dichter bij hun eigen gevoel te laten komen, stelt treffende vragen, reikt nieuwe perspectieven aan, weet zaken tegelijk krachtig en zachtaardig te benoemen. Ze straalt een innerlijke rust uit en schept ruimte om dingen te laten binnenkomen en in beweging te krijgen. Zo brengt ze mensen dichter bij zichzelf, dichter bij elkaar.Fijn en verrijkend als teamcoach en collega!
Sien HaineLearning & devellopment expert, Fluvius

Contacteer me met jullie vraag: 

    15 december 2018