Compassietraining

Naast psychotherapie of coaching heb je soms nog een extra handvat nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. Zeker op momenten dat je denkt; ‘Ik snap het wel, maar ik voel het nog niet.’

Compassievol aandacht geven, voelen, handelen

Nieuw online aanbod: Mindful leven met een open hart

Ik bied een 8 weken programma aan waarin ik het beste uit de Mindfulness én uit de Compassie met mekaar verbind en hier een heuse training van maak. Ik leer je stap voor stap je eigen meditatie beoefening op te bouwen waarbij je kan putten uit tal van meditaties. Je integreert hier Mindfulness én Compassie; deze twee meditatievormen horen immers samen twee kanten van één medaille.

Dit programma is erop gericht dat je Mindfulness en Compassie daadwerkelijk in je dagelijkse leven kan gaan integreren waardoor je anders zal kunnen omgaan met zowel mooie, eerder neutrale en met moeilijke momenten. 

De vergoeding is gebaseerd op het Boeddhistische principe ‘Dana’. Je geeft een vergoeding vanuit je hart. Dana betekent ‘vrijgevigheid’ en wordt beschouwd als een hartskwaliteit die je kan ontwikkelen. Op die manier is het geen transactie maar een uitwisseling van hart tot hart.

Praktisch

De training online gaat door op donderdag avond van 19h30 tot 21h30.

Data: 14, 21 en 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni en 2 juli

Je aanmelding is belangrijk. We vormen een gesloten groep. De dag voor we starten krijg je een Zoom link doorgestuurd.

Ik nodig je van harte uit.

Testimonials


Warme en gezellige plek. De groep was niet te groot, niet te klein. Dat gaf mij een gevoel van intimiteit.Ik vond het fijn dat Nele regelmatig vroeg ‘hoe voel je je nu?’ Daardoor voelde ik mij welkom, dat ik er mocht zijn zoals ik er die dag bij zat. Ik keek er elke week naar uit om deel te nemen.Nele heeft een mooie rustgevende stem om bij te mediteren. Het is fijn dat we de meditatieoefeningen ook op mp3 mee naar huis kregen.
Katrien De Backermodeontwerpster
“I had a pleasure to participate in the Compassion training during a very difficult time in my life. It did not heal the wounds, but offered both powerful and simple tools to reconnect to myself and become my own greatest ally in the transformation process. I learned to understand better the brain dynamics behind fear and self-criticism and ways to re-programme yourself into the care modus. Nele has an incredible teaching gift and an ability to create a safe environment for all the participants. Her gentle, comforting voice which guided us through the meditations felt like a warm blanket on a dreary day. Definitely a valuable experience, worth putting into the personal treasure box.”
Marzena Lesinska
Een mooie gelegenheid om te verdiepen in compassie, achterliggende drijfveren te bekijken, en te oefenen bij de prachtige rustgevende stem van Nele. Haar aanpak is aangepast aan mensen zonder en met ervaring in compassietraining. Dankzij deze training is compassie  weer wat dieper in mijn dagelijks leven binnengetreden. 
Kristien De Boodtoprichter van CSA Plukboerderij Schelle

15 december 2018