Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leren Mediteren – ma 21/01

21 januari 2019 van 21:00 tot 22:30

€60 – €80

Je hebt van vrienden en kennissen al wel gehoord dat mediteren een deugddoend effect heeft om beter met moeilijkheden in het leven te kunnen omgaan. Maar is mediteren ook iets voor jou? Wil en kan je hier tijd voor maken? Je hebt misschien al wel wat geëxperimenteerd met ademhalingsoefeningen of geleide meditaties . Misschien nam je ook al wel deel aan meditatieworkshops. Maar zo in je eentje vind je het  moeilijk om dit te blijven oefenen en om de effecten hiervan te ondervinden.

Dan zijn deze meditatie sessies vast iets voor jou.

Elke sessie bestaat uit een begeleide meditatie waarin je de basisinstructies onder de knie krijgt om nadien thuis verder te oefenen. Elke meditatie word je via audiobestand nadien gemaild. Je krijgt ook een waaier aan extra oefeningen die nuttig kunnen zijn om de uitdagingen of moeilijkheden in jouw leven op een bewustere manier tegemoet te treden. Elke sessie is gekoppeld aan een centraal thema. Je krijgt tijdens de sessie handvaten om met deze thema’s verder aan de slag te gaan. Een greep uit de basisthema’s;

  • Observeren van lichaam, emoties en gedachten
  • Bewust omgaan van prettige en onprettige ervaringen
  • Ademruimte nemen in moeilijke momenten
  • Omgaan met hevige emoties

Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 euro voor vier sessies. Het is aan te raden om minimaal vier sessies te volgen zodat de meditatie oefeningen impact hebben.

Gegevens

Datum:
21 januari 2019
Tijd:
21:00 tot 22:30
Kosten:
€60 – €80
Evenement Categorie:

Organisator

Nele Beenaerts

Locatie

Praktijk Nele Beenaerts
Steenwinkelstraat 141
Schelle, 2627
+ Google Maps
Site:
https://nelebeenaerts.be
2 januari 2019