Loopbaanbegeleiding

Terug in je kracht gaan staan

Elke dag stug doorwerken of bevlogen aan het werk. Als loopbaancoach help ik je de balans te herstellen. Het is een kwestie van je bewust te zijn van waar je grenzen liggen en je werk doen op een manier die bij jou past. Loopbaancoaching helpt je hierbij. 

Als loopbaancoach help ik je graag om een duidelijk zicht te krijgen op jouw specifieke loopbaanvragen. Tijdens een eerste gesprek luister ik naar je vraag; waar wil je antwoorden op krijgen? Waar loop je tegen aan? 

Mogelijke aanmeldingsvragen zijn;

  • Je wil even afstand nemen om te reflecteren welke toekomst nu werkelijk bij je past
  • Je staat midden in je loopbaan en je wil een carrièreswitch maken
  • Je krijgt nieuwe verantwoordelijkheden op je job en je wil nagaan hoe je je talenten hiervoor volledig kan inzetten
  • Je wil uit de gouden kooi stappen 
  • Je wil terug met meer energie aan de slag

Als loopbaancoach bied ik je een loopbaantraject aan dat helemaal op maat is van wie jij bent en wat je nodig hebt. We gaan na wat jouw unieke talenten zijn en welke waarden jouw kompas sturen. Samen onderzoeken we wat je energie geeft en welke energienemers jou mogelijks blokkeren. 

We komen ook tot actie. Ik ondersteun je om de juiste stappen te zetten om jouw doelstellingen te realiseren. Mogelijks zit het in het vinden van een nieuwe job. Maar het kan ook zijn dat je op een andere manier zal gaan omgaan met je huidige werksituatie. Ook daar ondersteun ik je als jobcoach om de juiste mindset te vinden en de gepaste initiatieven te ondernemen. 

Daarnaast kan je bij mij als loopbaancoach ook terecht om een laagje dieper te kijken en zo samen patronen in je gedrag in kaart te brengen waar je telkens weer tegen aan loopt op je werk en misschien ook wel daarbuiten. Een keer zicht op hoe je in mekaar zit, kan je ook weer andere keuzes maken. Zo geraak je uit oude patronen en krijgt je toekomst een wending die je zelf kiest en stuurt.

Een loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je een duidelijk inzicht krijgt in wie je werkelijk bent en wat je werkelijke doel is in je werk en leven. 

Heeft je vraag te maken met je job, dan kan je ook bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Als werknemer of zelfstandige kan je voordelig loopbaanbegeleiding volgen door gebruik te maken van loopbaancheques. Een loopbaancheque kost 40€ en geeft je recht op vier uur coaching.

Als loopbaanbegeleider ben ik verbonden aan Werk met Zin . 

werk met zin

Voor wie is loopbaanbegeleiding met loopbaancheques bedoeld?

  • Voor alle werknemers, interimers, zelfstandigen die met een vraag zitten in verband met hun loopbaan 
  • Je bent momenteel aan het werk
  • Je bent de afgelopen 2 jaar minstens 1 jaar aan de slag geweest

Iedereen die hieraan voldoet, heeft recht op 2 loopbaancheques om de 6 jaar.


Testimonials


Vraag vrijblijvend informatie aan:

21 augustus 2019