Loopbaanbegeleiding Regio Antwerpen

Als coach help ik door middel van loopbaanbegeleiding de balans weer te herstellen. Het is een kwestie van je bewust te zijn van waar je grenzen liggen en je werk doen op een manier die bij jou past. Loopbaanbegeleiding helpt je hierbij.

Terug in je kracht gaan staan

Als loopbaancoach help ik je graag om een duidelijk zicht te krijgen op jouw specifieke loopbaanvragen. Tijdens een eerste gesprek luister ik naar je vraag; waar wil je antwoorden op krijgen? Waar loop je tegen aan? 

Mogelijke aanmeldingsvragen zijn:

 • Je wil even afstand nemen om te reflecteren welke toekomst nu werkelijk bij je past
 • Je staat midden in je loopbaan en je wil een carrièreswitch maken
 • Je krijgt nieuwe verantwoordelijkheden op je job en je wil nagaan hoe je je talenten hiervoor volledig kan inzetten
 • Je wil uit de gouden kooi stappen 
 • Je wil terug met meer energie aan de slag

Als loopbaancoach bied ik je een loopbaantraject dat helemaal op maat is van wie jij bent en wat je nodig hebt. We gaan na wat jouw unieke talenten zijn en welke waarden jouw kompas sturen. Samen onderzoeken we wat je energie geeft en welke energienemers jou mogelijks blokkeren. 

We komen ook tot actie. Ik ondersteun je om de juiste stappen te zetten om jouw doelstellingen te realiseren. Mogelijks zit het in het vinden van een nieuwe job. Maar het kan ook zijn dat je op een andere manier zal gaan omgaan met je huidige werksituatie. Ook daar ondersteun ik je als jobcoach om de juiste mindset te vinden en de gepaste initiatieven te ondernemen. 

Daarnaast kan je bij mij als loopbaancoach ook terecht om een laagje dieper te kijken en zo samen patronen in je gedrag in kaart te brengen waar je telkens weer tegen aan loopt op je werk en misschien ook wel daarbuiten. Een keer zicht op hoe je in mekaar zit, kan je ook weer andere keuzes maken. Zo geraak je uit oude patronen en krijgt je toekomst een wending die je zelf kiest en stuurt.

Neem contact op voor een vrijvblijvend intake gesprek

Een loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je een duidelijk inzicht krijgt in wie je werkelijk bent en wat je werkelijke doel is in je werk en leven. 

Heeft je vraag te maken met je job, dan kan je ook bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Als werknemer of zelfstandige kan je voordelig loopbaanbegeleiding volgen door gebruik te maken van loopbaancheques. Een loopbaancheque kost 40€ en geeft je recht op vier uur individuele coaching.

loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Voor wie is loopbaanbegeleiding met loopbaancheques bedoeld?

 • Voor alle werknemers, interimers, zelfstandigen die met een vraag zitten in verband met hun loopbaan 
 • Je bent momenteel aan het werk
 • Je bent de afgelopen 2 jaar minstens 1 jaar aan de slag geweest

Iedereen die hieraan voldoet, heeft recht op 2 loopbaancheques om de 6 jaar.


Loopbaanbegeleiding – Schelle – Aartselaar – Hemiksem – Niel – Rumst – Antwerpen

Wil jij het roer van je loopbaan in eigen handen houden? Wil jij met meer zelfvertrouwen en zelfkennis richting geven aan je carrière? Loopbaanbegeleiding helpt je om je talenten en drijfveren in kaart te brengen. Je krijgt zicht op wat jou energie geeft in een job én op die activiteiten of situaties die jou energie wegnemen.

Het resultaat van loopbaanbegeleiding is dat dit je een kans geeft om echt keuzes te maken waarvan jij blij wordt. Je maakt keuzes die aansluiten bij wie je werkelijk bent, voorbij verwachtingen die je jezelf hebt opgelegd of die door anderen aan jou gesteld zijn.

En vaak gaat het in loopbaanbegeleiding niet enkel over het zoeken naar de job, de werkgever of de sector die bij je past. Een vaak gehoorde verzuchting bij mijn cliënten is dat ze vastgeroest geraakt zijn in bepaalde patronen waardoor ze telkens weer opnieuw dezelfde problemen tegen komen:

 • Mister Nice Guy of Miss Nice Girl die altijd probeert goed te doen voor een ander maar die daarvoor een (te) hoge prijs betaalt.
 • Te hard werken ten koste van je fysieke en mentale gezondheid
 • Hooggevoelig zijn of introvert en niet weten hoe jezelf te blijven in de drukte van de dag
 • Steeds weer met bepaalde types van collega’s of leidinggevenden in de clinch geraken
 • Blijven hangen in een job die je geen voldoening geeft en niet weten wat dan wel bij je past.
 • Niet gezien worden in wat je doet. Geen kansen op promotie of hier telkens in worden overgeslagen

Hetgeen deze patronen gemeenschappelijk hebben is dat je bepaalde dingen op automatische piloot doet en dat je je niet bewust bent van de valkuilen in je gedrag. In loopbaanbegeleiding help ik je hier inzicht in te krijgen. En inzicht geeft kans op uitzicht. De situatie verandert niet. Je krijgt wel nieuwe mogelijkheden om met de situatie om te gaan.

Meestal toont zo’n patroon of karaktereigenschap zich niet alleen op het werk; ook in je thuissituatie, bij je vrienden of hobbyclub, speelt dit een rol. Dus wanneer je in loopbaanbegeleiding werkt op het doorbreken van dit patroon, heeft dit uiteindelijk een positieve uitwerking op heel je leven.

Loopbaanbegeleiding helpt je blij te worden in je job.

Voor sommigen betekent dit van werk veranderen, mogelijks zelfs de gouden kooi verlaten. Voor anderen betekent dit een shift in hoe je tegen de dingen aankijkt en hoe je ermee omgaat. Het komt vaak voor dat mensen bij aanmelding van loopbaanbegeleiding erover nadenken of ze van job moeten veranderen maar na het loopbaantraject tot de conclusie zijn gekomen dat de job wel klopt maar dat ze anders met de dingen moeten omgaan.

Loopbaanbegeleiding als transformatiemoment

Loopbaanbegeleiding kan een diepe impact hebben op je werk en je leven. Als loopbaancoach help ik je graag om die transformatie te laten plaats vinden. Met veel mildheid en geduld begeleid ik je naar dat aha-moment waarin je ziet welke gewoonte, gedrag of gedachte je telkens weer de das omdeed en op welke manier je mogelijks je eigen kansen en mogelijkheden ondermijnde. Als loopbaancoach onderzoek ik met jou welk gedrag je zal helpen om je doelstellingen te bereiken en welke innerlijke en persoonlijke hulpbronnen jij hebt om dit op een authentieke manier te doen.

Ben jij klaar voor deze loopbaanshift?

Neem dan contact op om een intake gesprek in te boeken.

Als erkend loopbaanbegeleider werk ik samen met werk met zin - loopbaanbegeleiding

. Je loopbaancheque kan je aanvragen via de vdab.

Een loopbaancheque kost 40€ en geeft je recht op 4uur loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 loopbaancheques om de 6 jaar.

Testimonials


Vraag vrijblijvend informatie aan:

21 augustus 2019