Individuele coaching

Terug in je kracht gaan staan

Ben je werknemer of zelfstandige en je merkt dat je in transitie/een overgangsperiode bent. Er is een shift die zich aankondigt. Je broedt op iets. Misschien heb je jarenlang met veel plezier en zin in je job gestaan en merk je dat het niet meer werkt. Misschien zit je al een tijdje in een burn-out of kom je in een nieuwe fase van je leven, nieuwe inzichten borrelen op, andere waarden worden belangrijk. Je job of je organisatie evolueert in een andere richting of evolueert niet mee terwijl jouw veranderingsproces op een punt is gekomen dat er geen weg terug naar de vroegere toestand is.

No mud no lotus

Thich Nhat Hanh – boeddhistisch zenmonnik

Een moeilijke periode in je leven is echter ook vaak een scharnierpunt naar iets nieuw dat wil geboren worden . Geboortes laten zich echter niet afdwingen, zeker niet als je dingen probeert te fiksen. Dat zorgt alleen maar voor meer onzekerheid en zelfkritiek. De grote uitdaging schuilt in tijd nemen en alle gevoelens en gedachten die bij dit proces horen onder ogen te zien.

Please call me by my true name

Thich Nhat Hanh – boeddhistisch zenmonnik

Met een mindfulle aanpak help ik je de moed te vinden om bewust door de modder te gaan. Mijn milde aanpak helpt je om jezelf niet te gaan veroordelen en de bezorgdheden van je innerlijke criticus te leren ombuigen naar een compassievolle innerlijke vriend.  Ik sta naast je als een compassionele metgezel op momenten dat je het niet  weet. We kijken samen hoe je op die momenten goed voor jezelf kan zorgen  zodat je niet vervalt in het oude, snelle oplossingen of foute keuzes.

Ik ondersteun je terug in je kracht te gaan staan zodat je opnieuw kan gaan schitteren, meer authentiek, met meer (zelf)leiderschap in een leven of loopbaan die past bij wie jij geworden bent.

Heeft je vraag te maken met je job, dan kan je ook bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Als werknemer of zelfstandige kan je voordelig loopbaanbegeleiding volgen door gebruik te maken van loopbaancheques. Een loopbaancheque kost 40€ en geeft je recht op vier uur coaching.

Als loopbaanbegeleider ben ik verbonden aan Werk met Zin . 

werk met zin

Testimonials


In mijn zoektocht naar ondersteuning verwachte ik antwoorden te krijgen op mijn organisatorische vragen om mijn afdeling nog meer uit te bouwen maar deze coaching ging heel anders te werk. Nele leerde me naar mezelf te kijken door zelfreflectie en ze zocht samen met mij naar mijn kernkwaliteiten, mijn werkstijl, mijn competenties, energiegevers en drijfveren, maar ook naar mijn communicatiestijl, mijn ontwikkelingspunten en persoonlijke missie. Dit was allemaal heel nieuw voor mij, maar langzaam aan groeide het besef dat je niets kan uitbouwen als je niet weet wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt, waar je goed in bent. Het zijn immers die sterktes die interessant zijn voor een klant en waarmee je klanten kan helpen. Sommige sessies waren heel persoonlijk, soms zelfs confronterend, maar steeds heel erg interessant om uit te leren; bewust te worden van situaties en mijn gedrag aan te passen en bij te sturen om een gewenst resultaat te bekomen. Het was een inspirerende reis die ook op persoonlijk vlak verrijkend was.
Sigrid Peirtsegaelediensthoofd OCB Kontich
Enjoy working together. Empathy between coach and coachee, face-to-face contact, open discussion, determination of topics to be worked on. Drive to self-identification, Diagnosis of strengths and weaknesses. Energy renewal coming from a sense of personal development plan. I would define you as an ‘inspiring coach’!  
Delia Dall’AmicoCustomer Service PU Export & South-East Teamleader Huntsman
Nele is een coach die beschikt over de gave en ‘feeling’ om haar klanten de nodige veiligheid te bieden en dan stilaan weer in contact te brengen met hun innerlijke kracht en de diepere lagen van hun essentie.Haar oordeelvrije attitude en rustige, kalme maar onverdeelde aandacht maakt dat een sessie bij haar steeds makkelijk en vertrouwd aanvoelt.Ze heeft het talent om bewust te maken, te inspireren en transformeren, steeds met respect voor de aanwezige draagkracht. Ze beschikt over een integere persoonlijkheid en haar aanwezigheid in het nu zorgt ervoor dat haar sessies steeds in harmonie zijn met de noden van het moment. Haar rijke mix aan ervaring, zowel op persoonlijk als professioneel vlak tesamen met haar sensitieve aanpak maken haar tot een ideale gids bij een reis naar jezelf, om zo ook weer te leren verbinden met de energiebronnen in jezelf… Een coach vanuit het hart!!
Steve Broeckaert

Vraag vrijblijvend informatie aan:

15 december 2018